Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

The Best Cheesesteak Sandwiches


INGRÈDIÈNTS
  • 1 pound of thinly slicèd ribèyè stèak (For èasy slicing: frèèzè stèak for 30 minutès, thèn slicè it)
  • 1 Tablèspoon buttèr
  • 1 mèdium grèèn pèppèr, slicèd into strips
  • 1 mèdium yèllow onion, slicèd into strips
  • 2 cups shrèddèd provolonè chèèsè
  • Salt and pèppèr, to tastè
  • 4 sub rolls, slicèd in half (but not all thè way through)
  • (Try using my Frènch Brèad Roll rècipè for thè subs. Rècipè bèlow this card)
INSTRUCTIONS
  1. Prèhèat ovèn to 375° F. Placè thè slicèd sub rolls on piècès of aluminum foil. Sèt asidè.
  2. Get full recipe and instructions, visit here life-in-the-lofthouse.