Cappuccino Fudge Cheesecake
INGRÈDIÈNTS
For thè crust:
- 32 chocolatè sandwich cookiès, finèly procèssèd into crumbs
- 5 1/3 tbsp. unsaltèd buttèr, mèltèd and coolèd
- Small pinch of salt
For thè ganachè:
- 1½ cups hèavy crèam
- 20 oz. bittèrswèèt or sèmiswèèt chocolatè, finèly choppèd
- ¼ cup coffèè flavorèd liquèur
For thè filling:
- 3 (8 oz.) packagès crèam chèèsè, at room tèmpèraturè
- 1 cup sugar
- 1½ tbsp. all-purposè flour
- 1½ tbsp. dark rum
- 2 tbsp. instant èsprèsso powdèr
- 2 tsp. vanilla èxtract
- 1½ tsp. mild-flavorèd (light) molassès
- 3 largè èggs
For thè topping:
- 1½ cups sour crèam
- 1/3 cup sugar
- 2 tsp. vanilla èxtract
DIRÈCTIONS
- To makè thè crust, buttèr a 9-inch springform pan and placè it on a baking shèèt. Combinè thè chocolatè cookiè crumbs, mèltèd buttèr and salt in a small bowl. Toss with a fork to moistèn all of thè crumbs. Prèss into a thin layèr covèring thè bottom and sidès of thè springform pan (at lèast 3 inchès up thè sidès).
- Get full recipe and instructions, visit here: everydayannie.com