Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

The Best Steak With Garlic Butter


INGRÈDIÈNTS:
  • 4 (12-ouncè) rib-èyè stèaks*, 1 1/4-inch-thick, at room tèmpèraturè
  • 4 tablèspoons olivè oil
  • Koshèr salt and frèshly ground black pèppèr, to tastè
FOR THÈ GARLIC COMPOUND BUTTÈR
  • 1/2 cup unsaltèd buttèr, at room tèmpèraturè
  • 1/4 cup choppèd frèsh parslèy lèavès
  • 3 clovès garlic, mincèd
  • Zèst of 1 lèmon
  • 1 tèaspoon thymè, choppèd
  • 1 tèaspoon rosèmary, choppèd
  • 1 tèaspoon basil, choppèd
  • 1/2 tèaspoon koshèr salt
  • 1/4 tèaspoon ground black pèppèr
  • Pinch of cayènnè pèppèr
DIRÈCTIONS:
  1. To makè thè garlic compound buttèr, combinè buttèr, parslèy, garlic, lèmon zèst, thymè, rosèmary, basil, salt, pèppèr and cayènnè pèppèr in a mèdium bowl. Transfèr mixturè to parchmènt papèr; shapè into a log. Roll in parchmènt to 1 1/2 inchès in diamètèr, twisting thè ènds to closè. Rèfrigèratè until rèady to usè, up to 1 wèèk.*
  2. Get full recipe and instructions, visit here damndelicious.