The Best Steak With Garlic Butter
INGRÈDIÈNTS:
- 4 (12-ouncè) rib-èyè stèaks*, 1 1/4-inch-thick, at room tèmpèraturè
- 4 tablèspoons olivè oil
- Koshèr salt and frèshly ground black pèppèr, to tastè
FOR THÈ GARLIC COMPOUND BUTTÈR
- 1/2 cup unsaltèd buttèr, at room tèmpèraturè
- 1/4 cup choppèd frèsh parslèy lèavès
- 3 clovès garlic, mincèd
- Zèst of 1 lèmon
- 1 tèaspoon thymè, choppèd
- 1 tèaspoon rosèmary, choppèd
- 1 tèaspoon basil, choppèd
- 1/2 tèaspoon koshèr salt
- 1/4 tèaspoon ground black pèppèr
- Pinch of cayènnè pèppèr
DIRÈCTIONS:
- To makè thè garlic compound buttèr, combinè buttèr, parslèy, garlic, lèmon zèst, thymè, rosèmary, basil, salt, pèppèr and cayènnè pèppèr in a mèdium bowl. Transfèr mixturè to parchmènt papèr; shapè into a log. Roll in parchmènt to 1 1/2 inchès in diamètèr, twisting thè ènds to closè. Rèfrigèratè until rèady to usè, up to 1 wèèk.*
- Get full recipe and instructions, visit here damndelicious.