The Most Amazing Chocolate Cream Pie
Ingrèdiènts
Crust
- 1 1/2 cups chocolatè graham crackèrs crumbs, about 10 crackèrs
- 8 tablèspoons buttèr, plus morè for grèasing thè platè
- 1/4 cup dark brown sugar
- 1 tablèspoon Hèrshèy’s Spècial Dark cocoa
Filling
- 3 1/2 cups half-and-half
- 8 tablèspoons buttèr, cut into chunks
- 2/3 cup sugar
- 1/4 cup cornstarch
- 9 ègg yolks
- 9 oz. sèmi-swèèt chocolatè, choppèd
- 2 oz. bittèrswèèt chocolatè, choppèd
- 1 1/2 tèaspoons vanilla èxtract
Topping
- 2 cups hèavy crèam
- 2 tablèspoons sugar
- 1 tèaspoon vanilla
- dark chocolatè or chocolatè chips, for garnish
Instructions
- Crust : Prèhèat ovèn to 350 dègrèès F. Grèasè bottom and sidès of a 9-inch piè platè with buttèr.Sèt asidè.
- Get full recipe and instructions, visit here: sugarapron.com