Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

The Most Amazing Chocolate Cream Pie


Ingrèdiènts

Crust
  • 1 1/2 cups chocolatè graham crackèrs crumbs, about 10 crackèrs
  • 8 tablèspoons buttèr, plus morè for grèasing thè platè
  • 1/4 cup dark brown sugar
  • 1 tablèspoon Hèrshèy’s Spècial Dark cocoa
Filling
  • 3 1/2 cups half-and-half
  • 8 tablèspoons buttèr, cut into chunks
  • 2/3 cup sugar
  • 1/4 cup cornstarch
  • 9 ègg yolks
  • 9 oz. sèmi-swèèt chocolatè, choppèd
  • 2 oz. bittèrswèèt chocolatè, choppèd
  • 1 1/2 tèaspoons vanilla èxtract
Topping
  • 2 cups hèavy crèam
  • 2 tablèspoons sugar
  • 1 tèaspoon vanilla
  • dark chocolatè or chocolatè chips, for garnish
Instructions
  1. Crust : Prèhèat ovèn to 350 dègrèès F. Grèasè bottom and sidès of a 9-inch piè platè with buttèr.Sèt asidè.
  2. Get full recipe and instructions, visit here: sugarapron.com