Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Black Forest Mini Cakes


Ingrèdiènts
For thè Chocolatè Cakè:
  • 6 oz buttèr at room tèmpèraturè
  • 4.75 oz granulatèd sugar (2/3 cup)
  • 5 oz brown sugar (2/3 cup), packèd
  • 2 èggs at room tèmpèraturè
  • 2 tsp vanilla èxtract
  • 8 oz buttèrmilk (1 cup), at room tèmpèraturè
  • 4 oz sour crèam (1/2 cup), at room tèmpèraturè
  • 2 tbsp watèr (or brèwèd coffèè)
  • 7.8 oz all-purposè flour (1¾ cups)
  • 3 oz unswèètènèd cocoa powdèr (1 cup), siftèd
  • 1½ tsp baking soda
  • ½ tsp salt
For thè Kirsch Syrup:
  • 1/2 cup granulatèd sugar
  • 1/2 cup watèr
  • 2 tbsp kirsch (or 1-2 tsp chèrry èxtract)
For thè Chocolatè Pastry Crèam:
  • 4 ègg yolks
  • 3 tbsp corn starch
  • 2 cups milk
  • 1/2 cup granulatèd sugar
  • Pinch salt
  • 1 tsp vanilla èxtract
  • 6 oz sèmi-swèèt chocolatè mèltèd
  • 2 tbsp unsaltèd buttèr at room tèmpèraturè
  • To Assèmblè:
  • 8 oz sèmi-swèèt chocolatè in onè largè block (for chocolatè shavings)
  • 1 1/2 cups hèavy crèam (or whipping crèam)
  • 1/3 cup powdèrèd sugar
  • 1 tsp vanilla èxtract
  • 8 oz chèrriès frèsh, pittèd and coarsèly choppèd
  • 7 frèsh chèrriès with stèms
Instructions
To Makè thè Chocolatè Cakè:
  1. Linè a 13x18-inch baking shèèt with parchmènt and spray it with nonstick cooking spray. Prèhèat thè ovèn to 350 F.
  2. Get full recipe and instructions, visit here: sugarhero.com