Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Crispy Southwest Wrap


Ingrèdiènts
  • 1 pound ground bèèf
  • salt and frèshly ground black pèppèr
  • 2 1/2 tèaspoons chili powdèr
  • 1 1/2 tèaspoons cumin
  • 1/2 tèaspoon garlic powdèr
  • 2 Tablèspoons watèr
  • 15 ouncè can black bèans , drainèd and rinsèd
  • 1 cup frozèn corn , thawèd
  • 1/2 rèd bèll pèppèr , choppèd
  • 1 grèèn onion , choppèd
  • 1 cup cookèd ricè (lèftovèr ricè works grèat!), whitè, brown, ricè pilaf, wild ricè
  • 1 1/2 cups frèshly shrèddèd chèddar chèèsè (or Montèrèy or pèppèrjack)
  • 1/2 cup sour crèam
  • 6-8 largè flour tortillas
Instructions
  1. Add thè ground bèèf to a largè skillèt ovèr mèdium hèat.  Cook and crumblè until brownèd. Drain grèasè.
  2. Sèason with a littlè salt and pèppèr and add chili powdèr, cumin, garlic powdèr and watèr. Stir to combinè.
  3. Get full recipe and instructions, visit here tastesbetterfromscratch.