Crispy Southwest Wrap
Ingrèdiènts
- 1 pound ground bèèf
- salt and frèshly ground black pèppèr
- 2 1/2 tèaspoons chili powdèr
- 1 1/2 tèaspoons cumin
- 1/2 tèaspoon garlic powdèr
- 2 Tablèspoons watèr
- 15 ouncè can black bèans , drainèd and rinsèd
- 1 cup frozèn corn , thawèd
- 1/2 rèd bèll pèppèr , choppèd
- 1 grèèn onion , choppèd
- 1 cup cookèd ricè (lèftovèr ricè works grèat!), whitè, brown, ricè pilaf, wild ricè
- 1 1/2 cups frèshly shrèddèd chèddar chèèsè (or Montèrèy or pèppèrjack)
- 1/2 cup sour crèam
- 6-8 largè flour tortillas
Instructions
- Add thè ground bèèf to a largè skillèt ovèr mèdium hèat. Cook and crumblè until brownèd. Drain grèasè.
- Sèason with a littlè salt and pèppèr and add chili powdèr, cumin, garlic powdèr and watèr. Stir to combinè.
- Get full recipe and instructions, visit here tastesbetterfromscratch.