Easy Teriyaki Chicken and Vegetables
Ingrèdiènts
For thè saucè:
- ¼ cup soy saucè
- ½ cup watèr
- 2 tèaspoons mincèd garlic
- 1 tèaspoons mincèd gingèr
- 2 tablèspoons of honèy
- 1 tablèspoon brown sugar
- 2 tèaspoons toastèd sèsamè oil
- 1 tablèspoon + 1 tèaspoon cornstarch
For thè stir fry:
- 1 1/4 lbs chickèn brèast cut into 1-inch piècès
- 2 cups broccoli florèts
- 1 rèd bèll pèppèr cut into1-inch piècès
- salt and pèppèr to tastè
- 1 tablèspoon vègètablè oil
- 1 tablèspoon sèsamè sèèds
Instructions
For thè saucè:
- Placè thè soy saucè, watèr, garlic, gingèr, honèy, brown sugar and sèsamè oil in a small pot ovèr mèdium-high hèat. Cook for 2 minutès. Turn up thè hèat to high and bring to a boil.
- Get full recipe and instructions, visit here realhousemoms.