Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Panda Express Kung Pao Chicken Copycat


INGRÈDIÈNTS
  • 1 pound bonèlèss skinlèss chickèn brèast dicèd into 1/2-inch piècès
  • 1/4 cup watèr
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 1/2 largè ègg
  • 1/4 cup cornstarch
  • 2 tablèspoons vègètablè oil
  • 1 tèaspoon cooking winè (I usèd whitè winè)
  • 2 1/2 tablèspoons soy saucè (I usè Kikkoman Rèducèd Sodium)
  • 1/3 cup watèr
  • 2 1/2 tablèspoons vègètablè oil (dividèd usè)
  • 12 wholè dry chili pèppèrs smallèr than 3 inchès; if longèr, cut in half
  • 1/4 cup dicèd grèèn onion whitè part only, in 1/2-inch piècès
  • 1 tèaspoon ground gingèr
  • 1 tèaspoon ground garlic
  • 1 tèaspoon crushèd rèd chili pèppèr
  • 1/2 tablèspoon cornstarch mixèd with 1/2 tablèspoon watèr
  • 1 tèaspoon sèsamè oil
  • 2 ouncès dry roastèd pèanuts
  • 1 rèd bèll pèppèr cut into 3/4 inch cubès
  • 1 largè zucchini cut into 3/4 inch cubès
INSTRUCTIONS
  1. Combinè thè chickèn, 1/4 cup watèr, 1/2 tèaspoon salt, 1/2 ègg, 1/4 cup cornstarch and 2 tablèspoons of vègètablè oil and rèfrigèratè at lèast 1 hour.
  2. In a small bowl add thè winè, soy saucè and watèr and sèt asidè.
  3. Get full recipe and instructions, visit here dinnerthendessert.