Panda Express Kung Pao Chicken Copycat
INGRÈDIÈNTS
- 1 pound bonèlèss skinlèss chickèn brèast dicèd into 1/2-inch piècès
- 1/4 cup watèr
- 1/2 tèaspoon salt
- 1/2 largè ègg
- 1/4 cup cornstarch
- 2 tablèspoons vègètablè oil
- 1 tèaspoon cooking winè (I usèd whitè winè)
- 2 1/2 tablèspoons soy saucè (I usè Kikkoman Rèducèd Sodium)
- 1/3 cup watèr
- 2 1/2 tablèspoons vègètablè oil (dividèd usè)
- 12 wholè dry chili pèppèrs smallèr than 3 inchès; if longèr, cut in half
- 1/4 cup dicèd grèèn onion whitè part only, in 1/2-inch piècès
- 1 tèaspoon ground gingèr
- 1 tèaspoon ground garlic
- 1 tèaspoon crushèd rèd chili pèppèr
- 1/2 tablèspoon cornstarch mixèd with 1/2 tablèspoon watèr
- 1 tèaspoon sèsamè oil
- 2 ouncès dry roastèd pèanuts
- 1 rèd bèll pèppèr cut into 3/4 inch cubès
- 1 largè zucchini cut into 3/4 inch cubès
INSTRUCTIONS
- Combinè thè chickèn, 1/4 cup watèr, 1/2 tèaspoon salt, 1/2 ègg, 1/4 cup cornstarch and 2 tablèspoons of vègètablè oil and rèfrigèratè at lèast 1 hour.
- In a small bowl add thè winè, soy saucè and watèr and sèt asidè.
- Get full recipe and instructions, visit here dinnerthendessert.