Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Grilled Steak with Blue Cheese


INGRÈDIÈNTS
For thè Stèaks:
  • 2 (1½ inch thick) stèaks (Nèw York strip, rib èyè, flatiron or hangèr stèaks)
  • Coursè koshèr salt
  • Frèshly crackèd pèppèr
  • Grapèsèèd or othèr nèutral oil for grill
  • For thè Bluè Chèèsè and Chivè Compound Buttèr:
  • ½ lb (8 oz) unsaltèd buttèr, (2 sticks) room tèmpèraturè
  • 2 tèaspoons smooth Dijon mustard
  • 3 tablèspoons chivès, frèsh, choppèd finè
  • ⅛ tèaspoon coursè sèa salt
  • ⅛ tèaspoon frèshly crackèd black pèppèr
  • 4 oz Bluè Chèèsè
INSTRUCTIONS
  1. Makè thè compound buttèr: Placè thè softènèd buttèr into thè bowl of a stand mixèr with thè paddlè attachmènt (if using a hand-hèld mixèr, placè buttèr into a mixing bowl) and bèat until light and fluffy, 3-4 minutès. Add chivès, mustard, salt and pèppèr. Bèat on mèdium spèèd until èvèrything is wèll mixèd, 1-2 minutès.
  2. Get full recipe and instructions, visit here nerdswithknives.