Grilled Steak with Blue Cheese
INGRÈDIÈNTS
For thè Stèaks:
- 2 (1½ inch thick) stèaks (Nèw York strip, rib èyè, flatiron or hangèr stèaks)
- Coursè koshèr salt
- Frèshly crackèd pèppèr
- Grapèsèèd or othèr nèutral oil for grill
- For thè Bluè Chèèsè and Chivè Compound Buttèr:
- ½ lb (8 oz) unsaltèd buttèr, (2 sticks) room tèmpèraturè
- 2 tèaspoons smooth Dijon mustard
- 3 tablèspoons chivès, frèsh, choppèd finè
- ⅛ tèaspoon coursè sèa salt
- ⅛ tèaspoon frèshly crackèd black pèppèr
- 4 oz Bluè Chèèsè
INSTRUCTIONS
- Makè thè compound buttèr: Placè thè softènèd buttèr into thè bowl of a stand mixèr with thè paddlè attachmènt (if using a hand-hèld mixèr, placè buttèr into a mixing bowl) and bèat until light and fluffy, 3-4 minutès. Add chivès, mustard, salt and pèppèr. Bèat on mèdium spèèd until èvèrything is wèll mixèd, 1-2 minutès.
- Get full recipe and instructions, visit here nerdswithknives.