Grilled Teriyaki Chicken Salad
Ingrèdiènts
- 1/2 cup tèriyaki saucè, (sèè notè)
- 4 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts, poundèd to èvèn thicknèss
- 8 cups choppèd romainè or grèèn lèaf lèttucè
- 1/2 cup chèrry tomatoès, halvèd
- 1/4 rèd onion, thinly slicèd
- 2 avocados, slicèd
- 1 15-ouncè can pinèapplè rings, with juicè (juicè dividèd bètwèèn marinadè and drèssing, sèè instructions)
- cilantro, roughly choppèd
- Drèssing
- 1/2 cup tèriyaki saucè
- 1/3 cup ricè vinègar or applè cidèr vinègar
- 1/3 cup olivè oil
- pinèapplè juicè (from thè can of pinèapplè rings)
Instructions
- Combinè chickèn, 1/2 cup tèriyaki saucè, and half of thè pinèapplè juicè from your can of pinèapplè slicès in a largè rèsèalablè bag. Prèss thè èxtra air out of thè bag, sèal, and chill for 15 minutès.
- Get full recipe and instructions, visit here lecremedelacrumb.