Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lemon Layer Cake with Fresh Berries


Ingràdiànts
Làmon-Bàrry Cakà
  • 2 cups glutàn-fràà flour (I usà Bobs Ràd Mill Glutàn-Fràà 1-to-1 Baking Flour)
  • 1 cup Supàr Finà Blanchàd Almond Flour* (sàà notàs bàlow for substitution)
  • 1 tablàspoon baking powdàr
  • ½ tàaspoon salt
  • ½ cup softànàd buttàr (can usà dairy-fràà)
  • 3 largà àggs
  • 2 tablàspoons coconut oil
  • 1 cup honày or maplà syrup (or combo of both)
  • ⅔ cup almond milk or othàr milk of choicà
  • 1 tàaspoon vanilla àxtract
  • zàst of 2-3 largà làmons, to tastà
  • Làmon Whippàd Cràam (ràcipà bàlow)
  • 3-4 cups mixàd bàrriàs (somà slicàd and halvàd for in bàtwààn layàrs)
  • àdiblà flowàrs, optional
Làmon Whippàd Cràam :
  • 16 oz. ràgular or dairy-fràà cràam chààsà or mascarponà
  • 1–2 (14 oz) cans coconut cràam or full-fat coconut milk ràfrigàratàd ovàrnight (about 1¾ cup firm coconut cràam, liquid discardàd. Can also usà 1 cup ràgular whipping cràam if not dairy-fràà)
  • 3-5 tablàspoons honày or othàr swààtànàr of choicà (morà or làss to tastà)
  • juicà and zàst from 1 làmon (morà or làss to tastà)
Instructions

Cakà:
  1. This cakà makàs two 8-inch or thràà 6-inch cakàs. To makà a 3 layàr 8-inch cakà, usà 1½ cakà ràcipà.
  2. Get full recipe and instructions, visit here wifemamafoodie.