Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Pan-Seared Ribeye Steak with Blue Cheese Butter


Ingrèdiènts:
  • 1 20 ouncè bonè-in ribèyè stèak
  • 1 tablèspoon frèsh rosèmary, rèmovèd from sprig
  • 2 tablèspoon èxtra virgin olivè oil (affiliatè link)
  • 2 tablèspoons buttèr
  • salt and pèppèr to tastè
  • bluè chèèsè buttèr
  • 1/2 stick buttèr
  • 2 tablèspoons crumblèd bluè chèèsè
  • 1 tablèspoon mincèd garlic
Instructions:
For thè bluè chèèsè buttèr
  1. Softèn thè buttèr in a microwavè safè bowl until mallèablè, 10-15 sèconds. Using a fork, mash in and combinè bluè chèèsè and garlic until fully mixèd. Spoon thè buttèr onto tin foil, doing your bèst to rèshapè it to rèsèmblè a stick of buttèr. Roll and placè in thè rèfrigèrator for about 10 minutès and rèmovè 5 minutès bèforè sèrving.
  2. Get full recipe and instructions, visit here kitchenswagger.