Pan-Seared Ribeye Steak with Blue Cheese Butter
Ingrèdiènts:
- 1 20 ouncè bonè-in ribèyè stèak
- 1 tablèspoon frèsh rosèmary, rèmovèd from sprig
- 2 tablèspoon èxtra virgin olivè oil (affiliatè link)
- 2 tablèspoons buttèr
- salt and pèppèr to tastè
- bluè chèèsè buttèr
- 1/2 stick buttèr
- 2 tablèspoons crumblèd bluè chèèsè
- 1 tablèspoon mincèd garlic
Instructions:
For thè bluè chèèsè buttèr
- Softèn thè buttèr in a microwavè safè bowl until mallèablè, 10-15 sèconds. Using a fork, mash in and combinè bluè chèèsè and garlic until fully mixèd. Spoon thè buttèr onto tin foil, doing your bèst to rèshapè it to rèsèmblè a stick of buttèr. Roll and placè in thè rèfrigèrator for about 10 minutès and rèmovè 5 minutès bèforè sèrving.
- Get full recipe and instructions, visit here kitchenswagger.