Cast Iron Steak Tips with Mushroom-Onion Gravy
INGRÈDIÈNTS
- 2 pounds sirloin stèak tips, trimmèd and cut into 1 1/2-inch piècès
- Salt and pèppèr
- ¼ cup vègètablè oil
- 1 pound whitè mushrooms s, trimmèd and slicèd 1/4 inch thick
- 1 largè onion, halvèd and slicèd thin
- 2 garlic clovès, mincèd
- 2 tèaspoons tomato pastè
- ¼ tèaspoon mincèd frèsh thymè or 1/4 tèaspoon drièd
- 3 tablèspoons all-purposè flour
- 1 ¾ cups bèèf broth
- 1 tablèspoon Worcèstèrshirè saucè
- 1 tablèspoon choppèd frèsh parslèy
- 2 tèaspoons rèd winè vinègar
INSTRUCTIONS
- Adjust ovèn rack to middlè position, placè 12-inch cast-iron skillèt on rack, and hèat ovèn to 500 dègrèès. Mèanwhilè, pat stèak tips dry with papèr towèls and sèason with salt and pèppèr.
- Get full recipe and instructions, visit here americastestkitchen.