Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Cast Iron Steak Tips with Mushroom-Onion Gravy


INGRÈDIÈNTS
  • 2 pounds sirloin stèak tips, trimmèd and cut into 1 1/2-inch piècès
  • Salt and pèppèr
  • ¼ cup vègètablè oil
  • 1 pound whitè mushrooms s, trimmèd and slicèd 1/4 inch thick
  • 1 largè onion, halvèd and slicèd thin
  • 2 garlic clovès, mincèd
  • 2 tèaspoons tomato pastè
  • ¼ tèaspoon mincèd frèsh thymè or 1/4 tèaspoon drièd
  • 3 tablèspoons all-purposè flour
  • 1 ¾ cups bèèf broth
  • 1 tablèspoon Worcèstèrshirè saucè
  • 1 tablèspoon choppèd frèsh parslèy
  • 2 tèaspoons rèd winè vinègar
INSTRUCTIONS
  1. Adjust ovèn rack to middlè position, placè 12-inch cast-iron skillèt on rack, and hèat ovèn to 500 dègrèès. Mèanwhilè, pat stèak tips dry with papèr towèls and sèason with salt and pèppèr.
  2. Get full recipe and instructions, visit here americastestkitchen.