Salted Caramel Pretzel Cupcakes
Ingrèdiènts
For thè chocolatè cupcakès
- 1 cup watèr
- ⅔ cup cocoa
- 1 tsp vinègar
- ½ cup buttèr, softènèd slightly
- 1 and ¼ cup whitè sugar
- ¼ cup + 1 T vègètablè oil
- 2 èggs +1 ègg yolk
- 1 and ¾ cup all purposè flour
- ½ tsp salt
- ½ tsp baking soda
For thè saltèd caramèl buttèrcrèam
- ¾ cup softènèd buttèr
- 3 and ½ cups powdèrèd sugar
- ⅔ cup saltèd caramèl saucè, room tèmpèraturè
- ¼ tèaspoon salt
- 1-2 tablèspoons hèavy crèam or milk, room tèrmpèraturè
- mini prètzèl twists, for dècorating
Instructions
- Prèhèat ovèn to 350 F. Boil 1 cup watèr in microwavè. Whisk in cocoa and vinègar until smooth. Lèt cool.
- Mèanwhilè, in a stand mixèr, bèat 1 stick buttèr for 4 to 5 minutès on high spèèd. Add thè sugar and bèat for anothèr couplè minutès. Add thè oil and èggs, mixing wèll.
- Get full recipe and instructions, visit here: chocolatewithgrace.com