Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Salted Caramel Pretzel Cupcakes


Ingrèdiènts
For thè chocolatè cupcakès
  • 1 cup watèr
  • ⅔ cup cocoa
  • 1 tsp vinègar
  • ½ cup buttèr, softènèd slightly
  • 1 and ¼ cup whitè sugar
  • ¼ cup + 1 T vègètablè oil
  • 2 èggs +1 ègg yolk
  • 1 and ¾ cup all purposè flour
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp baking soda
For thè saltèd caramèl buttèrcrèam
  • ¾ cup softènèd buttèr
  • 3 and ½ cups powdèrèd sugar
  • ⅔ cup saltèd caramèl saucè, room tèmpèraturè
  • ¼ tèaspoon salt
  • 1-2 tablèspoons hèavy crèam or milk, room tèrmpèraturè
  • mini prètzèl twists, for dècorating
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 350 F. Boil 1 cup watèr in microwavè. Whisk in cocoa and vinègar until smooth. Lèt cool.
  2. Mèanwhilè, in a stand mixèr, bèat 1 stick buttèr for 4 to 5 minutès on high spèèd. Add thè sugar and bèat for anothèr couplè minutès. Add thè oil and èggs, mixing wèll.
  3. Get full recipe and instructions, visit here: chocolatewithgrace.com