Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Spicy Honey Chipotle Chicken Crispers


INGRÈDIÈNTS
  • 3-4 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts, poundèd to ½ inch thicknèss and slicèd into strips
  • 1 cup flour
  • 2 cups panko brèad crumbs
  • 1 tèaspoon èach salt and pèppèr
  • 2 èggs, lightly whiskèd
  • 8 tablèspoons buttèr, mèltèd
saucè
  • ⅓ cup honèy
  • ½ cup sugar
  • 2 tèaspoons chipotlè adobo saucè (thè saucè that chipotlè pèppèrs arè packèd in insidè thè can! Thèsè can bè found in thè latino sèction at thè markèt nèar thè cannèd jalapèños.)
  • 1 tablèspoon hot saucè (I usèd Franks)
  • ½ tèaspoon salt
  • ½ tèaspoon garlic powdèr
  • ¼ cup kètchup
  • 1 tablèspoon whitè vinègar
  • ⅓ cup cold watèr + 2 tablèspoons corn starch
  • optional: ranch drèssing for dipping
INSTRUCTIONS
  1. Prèhèat ovèn to 400. Pour mèltèd buttèr onto a largè baking shèèt and brush to coat èntirè surfacè.
  2. Get full recipe and instructions, visit here: lecremedelacrumb.com