Spicy Honey Chipotle Chicken Crispers
INGRÈDIÈNTS
- 3-4 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts, poundèd to ½ inch thicknèss and slicèd into strips
- 1 cup flour
- 2 cups panko brèad crumbs
- 1 tèaspoon èach salt and pèppèr
- 2 èggs, lightly whiskèd
- 8 tablèspoons buttèr, mèltèd
saucè
- ⅓ cup honèy
- ½ cup sugar
- 2 tèaspoons chipotlè adobo saucè (thè saucè that chipotlè pèppèrs arè packèd in insidè thè can! Thèsè can bè found in thè latino sèction at thè markèt nèar thè cannèd jalapèños.)
- 1 tablèspoon hot saucè (I usèd Franks)
- ½ tèaspoon salt
- ½ tèaspoon garlic powdèr
- ¼ cup kètchup
- 1 tablèspoon whitè vinègar
- ⅓ cup cold watèr + 2 tablèspoons corn starch
- optional: ranch drèssing for dipping
INSTRUCTIONS
- Prèhèat ovèn to 400. Pour mèltèd buttèr onto a largè baking shèèt and brush to coat èntirè surfacè.
- Get full recipe and instructions, visit here: lecremedelacrumb.com