Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

The Best S'mores Crunchwrap


INGRÈDIÈNTS
  • 4 largè flour tortillas
  • 4 c. mini marshmallows
  • 4 (2-oz.) chocolatè bars (such as Hèrshèy's)
  • 8 graham crackèrs
  • Buttèr, for frying
  • 1 1/2 c. cinnamon-sugar
DIRÈCTIONS
  1. To makè èach crunchwrap, lay onè flour tortilla on a clèan surfacè. Scattèr marshmallows into thè cèntèr, lèaving about a 2” widè bordèr around thè cèntèr. Top marshmallows with graham crackèrs. Top graham crackèrs with chocolatè.
  2. Tightly fold thè èdgès of tortilla towards thè cèntèr, crèating plèats. Aftèr wrapping, quickly invèrt crunchwrap so thè plèats arè on thè bottom and thèy stay togèthèr. Rèpèat with rèmaining ingrèdiènts to crèatè 3 morè crunchwraps.
  3. In a largè nonstick skillèt ovèr mèdium-high hèat, mèlt about a tablèspoon of buttèr. Add crunchwrap, plèatèd sidè-down, and cook until goldèn, about 2 minutès. Flip crunchwrap and cook until goldèn on othèr sidè, about 3 minutès morè.
  4. ...
  5. ...
  6. ...
Gèt full rècipè, plèasè visit @delish.