Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Snickers Brownies


Ingrèdiènts

For thè browniès
  • 4 ouncès sèmiswèèt chocolatè, coarsèly choppèd
  • 4 ouncès unswèèt chocolatè, coarsèly choppèd
  • 1/2 cup unsaltèd buttèr, cut into piècès
  • 3 tablèspoons unswèètènèd cocoa powdèr
  • 3 largè èggs, room tèmpèraturè
  • 1 and 3/4 cups packèd light brown sugar
  • 1 tablèspoon vanilla èxtract
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 1 cup all-purposè flour
For thè caramèl layèr
  • 1 and 1/2 cups caramèl bits, or 30 unwrappèd soft vanilla caramèls
  • 1 tablèspoon èvaporatèd milk
For thè nougat layèr
  • 2/3 cup granulatèd sugar
  • 1/3 cup èvaporatèd milk
  • 3 tablèspoons unsaltèd buttèr
  • 1 cup marshmallow fluff
  • 3 tablèspoons crunchy pèanut buttèr, or crèamy pèanut buttèr
For thè chocolatè layèr
  • 1 cup sèmiswèèt chocolatè chips
  • 1 tablèspoon vègètablè oil
Instructions
Makè thè browniè layèr
  1. Prèhèat thè ovèn to 350ºF. Linè an 8x8-inch pan with aluminum foil, lèaving a 1-inch ovèrhang on all sidès. Spray thè foil lightly with nonstick spray.
  2. ..
  3. ..
  4. ...
Gèt full rècipè, plèasè visit @bakedbyanintrovert.