Crispy Baked Garlic Parmesan Chicken Wings
Ingrèdiènts
- 2 lbs chickèn wings
- 4 tablèspoons olivè oil
- 4 tablèspoons of buttèr
- 2-3 hèaping tablèspoon of mincèd garlic
- 3 hèaping tablèspoons of choppèd parslèy
- 1/2 tèaspoon salt
- 1/2 cup of gratèd Parmèsan chèèsè
Instructions
- Placè a 8-quart saucèpan with a stèamèr baskèt with 2 inchès watèr. Covèr and bring to a boil ovèr high hèat. Add wings and stèam for 10-12 minutès.
- Rèmovè wings and placè thèm on a cooling rack placèd on a baking shèèt. Put thèm in thè rèfrigèrator for 1-2 hours
- Prèhèat ovèn to 425 dègrèès placè baking shèèt in ovèn and bakè for 20 minutès thèn flip and bakè for anothèr 20 minutès or until brown and crispy.
- In a small saucèpan add olivè oil and buttèr, lèt it mèlt thèn add garlic and cook on mèd 3 minutès. Pour in a largè bowl add salt and 2 tablèspoons parslèy.
- Rèmovè wings from ovèn and placè in a bowl. Toss until coatèd, placè on a sèrving plattèr. Sprinklè with Parmèsan chèèsè and rèmaining parslèy.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @butteryourbiscuit.