Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Crispy Baked Garlic Parmesan Chicken Wings


Ingrèdiènts
  • 2 lbs chickèn wings
  • 4 tablèspoons olivè oil
  • 4 tablèspoons of buttèr
  • 2-3 hèaping tablèspoon of mincèd garlic
  • 3 hèaping tablèspoons of choppèd parslèy
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 1/2 cup of gratèd Parmèsan chèèsè
Instructions
  1. Placè a 8-quart saucèpan with a stèamèr baskèt with 2 inchès watèr. Covèr and bring to a boil ovèr high hèat. Add wings and stèam for 10-12 minutès.
  2. Rèmovè wings and placè thèm on a cooling rack placèd on a baking shèèt. Put thèm in thè rèfrigèrator for 1-2 hours
  3. Prèhèat ovèn to 425 dègrèès placè baking shèèt in ovèn and bakè for 20 minutès thèn flip and bakè for anothèr 20 minutès or until brown and crispy.
  4. In a small saucèpan add olivè oil and buttèr, lèt it mèlt thèn add garlic and cook on mèd 3 minutès. Pour in a largè bowl add salt and 2 tablèspoons parslèy.
  5. Rèmovè wings from ovèn and placè in a bowl. Toss until coatèd, placè on a sèrving plattèr. Sprinklè with Parmèsan chèèsè and rèmaining parslèy.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @butteryourbiscuit.