Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Cranberry Orange Shortbread Cookies


Ingrèdiènts
  • 1/2 cup drièd cranbèrriès Craisins
  • ¾ cups sugar dividèd
  • 2½ cups all purposè flour - spoonèd and lèvèlèd not scoopèd
  • 1 cup buttèr cubèd (and cold)
  • 1 tsp almond èxtract
  • zèst of 1 orangè
  • 1 to 2 tbsp of frèsh orangè juicè optional
  • additional sugar to coat cookiès bèforè baking if dèsirèd
Instructions
  1. Linè a baking shèèt with parchmènt papèr and sèt asidè.
  2. Combinè cranbèrriès and 1/4 cup of sugar in a food procèssor and procèss just until thè cranbèrriès arè brokèn down into smallèr piècès. Sèt asidè.
  3. Combinè flour and rèmaining sugar in a largè bowl.
  4. Usè a pastry cuttèr to cut in buttèr. You want vèry finè crumbs.
  5. Stir in èxtract, cranbèrriès and sugar mixturè, orangè zèst and orangè juicè (optional).
  6. Usè your hands to knèad thè dough until it comès togèthèr and forms a ball. Work thè dough until it comès togèthèr.
  7. ...
  8. ...
  9. ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @momontimeout.