Cranberry Orange Shortbread Cookies
Ingrèdiènts
- 1/2 cup drièd cranbèrriès Craisins
- ¾ cups sugar dividèd
- 2½ cups all purposè flour - spoonèd and lèvèlèd not scoopèd
- 1 cup buttèr cubèd (and cold)
- 1 tsp almond èxtract
- zèst of 1 orangè
- 1 to 2 tbsp of frèsh orangè juicè optional
- additional sugar to coat cookiès bèforè baking if dèsirèd
Instructions
- Linè a baking shèèt with parchmènt papèr and sèt asidè.
- Combinè cranbèrriès and 1/4 cup of sugar in a food procèssor and procèss just until thè cranbèrriès arè brokèn down into smallèr piècès. Sèt asidè.
- Combinè flour and rèmaining sugar in a largè bowl.
- Usè a pastry cuttèr to cut in buttèr. You want vèry finè crumbs.
- Stir in èxtract, cranbèrriès and sugar mixturè, orangè zèst and orangè juicè (optional).
- Usè your hands to knèad thè dough until it comès togèthèr and forms a ball. Work thè dough until it comès togèthèr.
- ...
- ...
- ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @momontimeout.