Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Honey Lemon Garlic Chicken


Ingrèdiènts
  • 5 bonè in , skin on chickèn thighs (2 lbs | 1 kg)
  • Salt to tastè
  • 1/2 cup honèy
  • 1/4 cup frèsh squèèzèd lèmon juicè (or juicè of 1 lèmon)
  • 1 tablèspoon soy saucè
  • 1 tablèspoon ricè winè vinègar
  • 2 hèaping tablèspoons mincèd garlic
  • 6 wholè garlic clovès , pèèlèd
  • Lèmon slicès and zèst to garnish
  • Slicèd grèèn onions , to garnish
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 360°F | 180°C.
  2. Placè chickèn thighs in a largè shallow dish and sèason with salt; sèt asidè.
  3. In a largè mixing jug, whisk togèthèr thè honèy, lèmon juicè, soy saucè, vinègar and mincèd garlic. Pour about 1/4 cup of thè saucè ovèr thè chickèn (or just ènough to lightly coat èach thigh) and rotatè èach thigh to coat èvènly in thè saucè.
  4. Hèat an ovèn-proof skillèt ovèr mèdium high hèat; sèar thè chickèn skin sidè down first until goldèn for about 5 minutès. Turn and rèpèat on thè othèr sidè. Drain most of thè èxcèss oil from thè pan, lèaving about 1 tablèspoon for addèd flavour.
  5. ...
  6. ...
  7. ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @cafedelites.