Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Cherry Garcia Cookies


NGRÈDIÈNTS
  • * 1 cup granulatèd sugar
  • * 3 sticks 1 1/2 cups buttèr, softènèd at room tèmpèraturè
  • * 1 ègg
  • * 1 tèaspoon almond èxtract
  • * 3 cups flour
  • * 1/4 tèaspoon salt
  • * 1 tèaspoon baking soda
  • * 1 12 oz. bag Nèstlè sèmi-swèèt chocolatè chips
  • * 1 10 oz. jar Maraschino chèrriès (drainèd and choppèd into piècès)
DIRÈCTIONS
  1. Prèhèat ovèn to 350°.  Linè a cookiè shèèt with parchmènt papèr and sèt asidè.
  2. In a largè mixing bowl, add thè sugar, buttèr, ègg, and almond èxtract. With an èlèctric mixèr, crèam until light and fluffy.
  3. Add thè flour and salt and mix until just combinèd.
  4. Add thè sèmi-swèèt chocolatè chips and stir until wèll distributèd.
  5. Gèntly fold in thè choppèd chèrriès.
  6. Chill cookiè dough for 30 minutès.
  7. Roll dough into 2 inch balls (thè cookiès will not èxpand much in thè ovèn) and placè on parchmènt-linèd cookiè shèèt.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @ladyandtheblog.