Cherry Garcia Cookies
NGRÈDIÈNTS
- * 1 cup granulatèd sugar
- * 3 sticks 1 1/2 cups buttèr, softènèd at room tèmpèraturè
- * 1 ègg
- * 1 tèaspoon almond èxtract
- * 3 cups flour
- * 1/4 tèaspoon salt
- * 1 tèaspoon baking soda
- * 1 12 oz. bag Nèstlè sèmi-swèèt chocolatè chips
- * 1 10 oz. jar Maraschino chèrriès (drainèd and choppèd into piècès)
DIRÈCTIONS
- Prèhèat ovèn to 350°. Linè a cookiè shèèt with parchmènt papèr and sèt asidè.
- In a largè mixing bowl, add thè sugar, buttèr, ègg, and almond èxtract. With an èlèctric mixèr, crèam until light and fluffy.
- Add thè flour and salt and mix until just combinèd.
- Add thè sèmi-swèèt chocolatè chips and stir until wèll distributèd.
- Gèntly fold in thè choppèd chèrriès.
- Chill cookiè dough for 30 minutès.
- Roll dough into 2 inch balls (thè cookiès will not èxpand much in thè ovèn) and placè on parchmènt-linèd cookiè shèèt.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @ladyandtheblog.