Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

BBQ Bacon Wrapped Chicken


Ingrèdiènts
  • 8 slicès bacon
  • 4 bonèlèss, skinlèss chickèn brèasts, buttèrflièd
  • 2 cups shrèddèd chèddar chèèsè
  • 3/4 cup BBQ saucè
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 400ºF. Linè a baking shèèt with foil and lay 8 slicès of bacon on foil. Bakè bacon 7-9 minutès, dèpènding on how crispy you prèfèr your bacon to bè in thè ènd. Rèmovè partially cookèd bacon from ovèn.
  2. Turn down ovèn to 375ºF. Buttèrfly chickèn brèasts by starting at thè thickèr ènd and cutting through thè middlè, bèing carèful to not cut all thè way through. Thè chickèn will bè ablè to opèn likè a book or buttèrfly with 2 thinnèr sidès. Placè 1/2 cup chèèsè on onè sidè of chickèn and thèn fold thè top ovèr it. Sèason thè top of closèd chickèn with salt and pèppèr.
  3. Movè bacon to onè sidè of thè baking shèèt. Transfèr stuffèd chickèn brèasts to baking shèèt. Lay thè piècès of bacon ovèr thè top of èach chickèn brèast, wrapping bacon around and tucking ènds undèrnèath. Brush on part of thè BBQ saucè all ovèr top and sidès.

Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @mamagourmand.