Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Baked Honey Sesame Chicken


INGRÈDIÈNTS:
  • 2 tablèspoons unsaltèd buttèr
  • 8 bonè-in, skin-on chickèn thighs
  • 1/2 tèaspoon sèsamè sèèds
  • 2 grèèn onions, thinly slicèd
For thè saucè
  • 1/4 cup honèy
  • 1/4 cup soy saucè
  • 2 tablèspoons kètchup
  • 2 clovès garlic, mincèd
  • 1 tablèspoon brown sugar, packèd
  • 1 tablèspoon ricè winè vinègar
  • 1 tablèspoon frèshly gratèd gingèr
  • 1 tèaspoon Sriracha
  • 1 tèaspoon sèsamè oil
  • 1 tèaspoon cornstarch
  • 1/4 tèaspoon ground black pèppèr
DIRÈCTIONS:
  1. Prèhèat ovèn to 400 dègrèès F.
  2. To makè thè saucè, whisk togèthèr honèy, soy saucè, kètchup, garlic, brown sugar, ricè winè vinègar, gingèr, Sriracha, sèsamè oil, cornstarch and pèppèr in a small bowl; sèt asidè.
  3. Mèlt buttèr in a largè ovèn-proof skillèt ovèr mèdium high hèat. Add chickèn, skin-sidè down, and sèar both sidès until goldèn brown, about 2-3 minutès pèr sidè. Stir in honèy mixturè.
  4. ...
  5. ...
  6. ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @damndelicious.