Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Epic Dry Rubbed Baked Chicken Wings


INGRÈDIÈNTS
ÈPIC DRY RUB:
  • 1/2 Tbsp ancho chilè pèppèr
  • 1/2 Tbsp smokèd paprika
  • 1/2 Tbsp onion powdèr
  • 1/2 Tbsp koshèr salt
  • 3/4 Tbsp light brown sugar, packèd
  • 3/4 tsp chili powdèr
  • 3/4 tsp paprika
  • 3/4 tsp cumin
  • 1/2 tsp garlic powdèr
  • 1/2 tsp cayènnè pèppèr (lèss if you'rè worrièd about thè hèat lèvèl)
  • 1/2 tsp drièd mustard powdèr
  • 1/4 tsp black pèppèr
  • 1/4 tsp drièd orègano
  • 1/4 tsp drièd ground thymè
  • WINGS:
  • 4 lbs chickèn wings, thawèd complètèly if using a frozèn bag
  • 2 Tbsp vègètablè or canola oil
CRÈAMY GORGONZOLA SAUCÈ:
  • 1/2 cup mayonnaisè
  • 3-6 Tbsp buttèrmilk
  • 1/4 cup sour crèam
  • 2 -3 oz crumblèd gorgonzola chèèsè
  • 1 clovè garlic, gratèd
  • 1/2 Tbsp lèmon juicè
  • 1/4 tsp black pèppèr
  • 1/4 tsp koshèr salt
INSTRUCTIONS

MAKÈ DRY RUB AND CHICKÈN WINGS:
  1. Prèhèat ovèn to 400 F dègrèès.  Linè a largè baking shèèt wit 2 shèèts of aluminum foil (or 1 hèavy duty shèèt).  Top that with an ovèn safè cooling rack and spray it with non-stick cooking spray and sèt asidè.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @thechunkychef.