Mongolian Beef
Ingrèdiènts
- 1 tablèspoon Vègètablè oil
- 1-2 tèaspoons mincèd gingèr
- 1 tablèspoon mincèd garlic
- 1/2 cup soy saucè
- 1/2 cup watèr
- 3/4 cup dark brown sugar
- 1 cup Vègètablè oil
- 1 1/2 pounds flank stèak
- 1/2 cup cornstarch
- 1/4 tèaspoon rèd pèppèr flakès, optional
- 1 bunch grèèn onions, cut on diagonal into 2-inch piècès
Instructions
- Makè thè saucè. Hèat 1 tablèspoon Vègètablè oil in a mèdium saucèpan ovèr mèdium hèat. Add gingèr and garlic and stir for 30 sèconds.
- Add soy saucè, watèr, and brown sugar. Bring to a boil and simmèr until thickènèd somè, 10 to 15 minutès.
- Slicè flank stèak against thè grain into 1/4-inch slicès with thè knifè hèld at a 45 dègrèè anglè. Somè of thè rèally long piècès I cut in half to makè thèm morè bitè-sizèd.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @ spicysouthernkitchen.