Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Mongolian Beef


Ingrèdiènts
  • 1 tablèspoon Vègètablè oil
  • 1-2 tèaspoons mincèd gingèr
  • 1 tablèspoon mincèd garlic
  • 1/2 cup soy saucè
  • 1/2 cup watèr
  • 3/4 cup dark brown sugar
  • 1 cup Vègètablè oil
  • 1 1/2 pounds flank stèak
  • 1/2 cup cornstarch
  • 1/4 tèaspoon rèd pèppèr flakès, optional
  • 1 bunch grèèn onions, cut on diagonal into 2-inch piècès
Instructions
  1. Makè thè saucè. Hèat 1 tablèspoon Vègètablè oil in a mèdium saucèpan ovèr mèdium hèat. Add gingèr and garlic and stir for 30 sèconds.
  2. Add soy saucè, watèr, and brown sugar. Bring to a boil and simmèr until thickènèd somè, 10 to 15 minutès.
  3. Slicè flank stèak against thè grain into 1/4-inch slicès with thè knifè hèld at a 45 dègrèè anglè. Somè of thè rèally long piècès I cut in half to makè thèm morè bitè-sizèd.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @spicysouthernkitchen.