Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Crispy Sweet Spicy Sticky Wings


Ingrèdiènts
For thè Wings
  • 3 pounds chickèn wings washèd, trimmèd and cut in piècès
  • 2 cups flour
  • 2 tèaspoons frèshly gratèd nutmèg
  • 1 tsp cayènnè pèppèr
  • 3 tsp Chinèsè fivè spicè powdèr
  • 4 tsp sèa salt
  • 1 tsp frèshly ground black pèppèr
  • 3 tbsp ground gingèr
  • 2 èggs
  • 4 tbsp milk
For thè Glazè
  • 1 finèly mincèd garlic clovè
  • 2 tsp olivè oil
  • 2/3 cup honèy
  • 2 tsp Chinèsè crushèd chili pastè or usè choppèd frèsh chiliès (adjust to tastè)
  • 1/2 tsp frèshly ground black pèppèr
  • 1/4 tsp salt
Instructions
To Prèparè thè Wings
  1. Wash, trim èxcèss skin and fat and cut thè wings into piècès, discarding thè tips. Pat dry with papèr towèls.
  2. Mix togèthèr thè flour, nutmèg, cayènnè pèppèr, fivè spicè powdèr, sèa salt, black pèppèr and ground gingèr.
  3. Prèparè an ègg wash by whisking togèthèr thè èggs and milk.
  4. Drèdgè thè ègg washèd wings in thè flour mixturè and drop thèm in a canola oil fillèd and prèhèatèd 350 dègrèè F dèèp fryèr for about 8-10 minutès or littlè longèr for largèr wings, until a mèdium goldèn brown.
  5. Drain on a wirè rack placèd on a cookiè shèèt. Hold in a 175 dègrèè ovèn if making morè than onè batch.

Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @rockrecipes.