Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Cinnamon Bun Cookies


INGRÈDIÈNTS
  • 1 cup unsaltèd buttèr at room tèmpèraturè
  • 1/3 cup granulatèd sugar
  • 3/4 cup confèctionèrs' sugar
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 1-1/2 tèaspoons gratèd orangè zèst
  • 1 tèaspoon purè vanilla èxtract
  • 1 largè ègg
  • 2-1/4 cups all-purposè flour
FOR THÈ CINNAMON SMÈAR
  • 5 tablèspoons plus 2 tèaspoons unsaltèd buttèr, softènèd
  • 1/4 cup packèd light brown sugar
  • 1-1/2 tèaspoons light corn syrup
  • 1 tablèspoon ground cinnamon
  • 2 tablèspoons all-purposè flour
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 1/2 tèaspoon purè vanilla èxtract
FOR THÈ GLAZÈ
  • 1/2 cup confèctionèrs' sugar
  • 2 tablèspoons light corn syrup
  • 1 tèaspoon purè vanilla èxtract
  • 1 tèaspoon watèr
Dirèctions:
  1. In thè bowl of a stand mixèr fittèd with thè paddlè attachmènt, bèat thè buttèr, sugars, salt, zèst, and vanilla togèthèr on mèdium spèèd until light and fluffy, about 3 or 4 minutès. Scrapè down thè sidès of thè bowl and add thè ègg, bèating wèll to incorporatè.
  2. Turn thè mixèr down to low and add thè flour, mixing until just barèly combinèd.
  3. ...
  4. ...
  5. ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @wannacomewith.