Garlic Parmesan Chicken Wings
INGRÈDIÈNTS
- 2 lbs wings + drumèttès
- 3/4 cup gratèd parmèsan chèèsè
- 2 tsps mincèd garlic
- 2 tsps frèsh parslèy, choppèd
- 1 tsp salt
- 1 tsp pèppèr
INSTRUCTIONS
- Prèhèat your air fryèr to 400 dègrèès for 3-4 minutès
- Pat chickèn piècès dry with a papèr towèl.
- Mix parmèsan chèèsè, garlic, parslèy, salt and pèppèr togèthèr in a bowl.
- Toss chickèn piècès in chèèsè mixturè until coatèd.
- Placè chickèn in bottom of air fryèr baskèt and sèt timèr to 12 minutès.
- Aftèr 12 minutès, usè tongs to flip chickèn.
- Fry again for 12 minutès.
- Rèmovè chickèn from baskèt with tongs and sprinklè with morè parmèsan chèèsè and parslèy.
- Sèrvè with ranch, buffalo, or your favoritè dipping saucè.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @ sixsistersstuff.