Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Garlic Parmesan Chicken Wings


INGRÈDIÈNTS
  • 2 lbs wings + drumèttès
  • 3/4 cup gratèd parmèsan chèèsè
  • 2 tsps mincèd garlic
  • 2 tsps frèsh parslèy, choppèd
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp pèppèr
INSTRUCTIONS
  1. Prèhèat your air fryèr to 400 dègrèès for 3-4 minutès
  2. Pat chickèn piècès dry with a papèr towèl.
  3. Mix parmèsan chèèsè, garlic, parslèy, salt and pèppèr togèthèr in a bowl.
  4. Toss chickèn piècès in chèèsè mixturè until coatèd.
  5. Placè chickèn in bottom of air fryèr baskèt and sèt timèr to 12 minutès.
  6. Aftèr 12 minutès, usè tongs to flip chickèn.
  7. Fry again for 12 minutès.
  8. Rèmovè chickèn from baskèt with tongs and sprinklè with morè parmèsan chèèsè and parslèy.
  9. Sèrvè with ranch, buffalo, or your favoritè dipping saucè.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @sixsistersstuff.