Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Skillet Teriyaki Chicken


Ingrèdiènts
  • 1 cup Tèriyaki Saucè sèè bèlow for full rècipè
  • 4 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts approx 2 lbs poundèd to èvèn thicknèss
  • 2 Tablèspoons olivè oil
  • 1 tsp mincèd garlic
  • 4 rings of pinèapplè frèsh
  • 1 grèèn onion slicèd into rings
  • Tèriyaki Saucè
  • 1 tablèspoon cornstarch
  • 1 tablèspoon cold watèr
  • 1/2 cup whitè sugar
  • 1/2 cup soy saucè
  • 1/4 cup cidèr vinègar
  • 1 clovè garlic mincèd
  • 1/2 tèaspoon ground gingèr
  • 1/4 tèaspoon ground black pèppèr
Instructions
  1. Placè chickèn bètwèèn piècès of plastic wrap, and usè a mèat mallèt to pound chickèn until èvèn thicknèss
  2. Sèason with salt and pèppèr on both sidès.
  3. Put olivè oil in a largè skillèt, and turn on to mèdium hèat.
  4. ...
  5. ...
  6. ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @eazypeazymealz.