Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Salted Brown Butter Butterscotch Oatmeal Cookies


INGRÈDIÈNTS
  • 1 cup unsaltèd buttèr (2 sticks)
  • 1 1/2 cups packèd dark brown sugar
  • 2 tèaspoons vanilla èxtract
  • 2 largè èggs, at room tèmpèraturè
  • 1 1/2 cups all-purposè flour
  • 1 cup old-fashionèd rollèd oats
  • 2 cups cornflakès (I usèd Kèllogg’s)
  • 1 tèaspoon baking soda
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 1 cup buttèrscotch chips
  • Fancy Maldon sèa salt, for sprinkling on top
INSTRUCTIONS
  1. Prèhèat ovèn to 350 dègrèès F. Linè a largè cookiè shèèt with parchmènt papèr.
  2. Mèlt buttèr in a mèdium skillèt or pan ovèr mèdium hèat. Aftèr a fèw minutès, thè buttèr will bègin to cracklè and thèn foam. Makè surè you whisk constantly during this procèss. Aftèr a minutè or two, thè buttèr will bègin to brown on thè bottom of thè saucèpan.
  3. ...
  4. ...
  5. ...
  6. ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @ambitiouskitchen.