Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Sky High Marshmallow Brownies


Ingrèdiènts
For glutèn frèè browniès:
  • 7 oz (200 g) 70% dark chocolatè (dairy frèè chocolatè for dairy frèè vèrsion)
  • 4/5 stick (90 g) unsaltèd buttèr (or 1/4 cup / 60 g coconut oil for dairy frèè vèrsion)
  • 1/2 cup (100 g) castèr sugar
  • 3/8 cup (30 g) cocoa powdèr
  • 3 mèdium èggs room tèmpèraturè
  • 1 tsp vanilla èxtract
  • pinch of salt
  • 1/2 tbsp instant coffèè in 1/2 cup boiling hot watèr
  • 1 cup (125 g) plain glutèn frèè flour blènd (I'vè usèd a simplè storè-bought blènd of ricè, potato and maizè flour with no addèd xanthan gum)
  • 1/4 tsp xanthan gum
For marshmallow mèringuè frosting:
  • 4 mèdium ègg whitès
  • 3/4 cup (150 g) castèr sugar
  • 1/4 tsp crèam of tartar
  • 1 tsp vanilla èxtract
You will also nèèd:
  • 8 x 8 inch squarè baking pan at lèast 2 1/2 inch dèèp
  • baking thèrmomètèr
  • mèltèd dark chocolatè for drizzling (optional)
Instructions
For glutèn frèè browniès:
  1. Prè-hèat thè ovèn to 350 ºF (175 ºC) and linè an 8 x 8 inch baking pan with grèasèproof/baking papèr.
  2. ...
  3. ...
  4. ...
  5. Gèt full rècipè, plèasè visit @theloopywhisk.