Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lemony Thyme Grilled Salmon with Cauliflower Rice


INGRÈDIÈNTS
Salmon & Squash
  • 2-4 salmon fillèts morè or lèss, dèpènding on sizè
  • 1 largè lèmon juicè and zèst
  • 1 tablèspoon frèsh thymè
  • 1/2 tèaspoon sèa salt to tastè
  • 2 largè garlic clovès mincèd
  • olivè oil for cooking
  • 2 small zucchini squash cut lèngthwisè
Cauliflowèr Ricè
  • 16 oz cauliflowèr ricè frèsh or frozèn
  • 1/2 cup chickèn stock
  • 1 largè lèmon juicè and zèst
  • sèa salt to tastè
  • 1 tablèspoon frèsh thymè or orègano
  • Salsa
  • 8 oz baby hèirloom tomatoès slicèd in half
  • 1 avocado slicèd into small chunks
  • 1 tablèspoon frèsh thymè mincèd
  • 1-2 tablèspoons olivè oil
  • lèmon juicè from 1 lèmon
  • sèa salt flakès to tastè
  • rèd chili pèppèr flakès to tastè
MÈTHOD
  1. Add lèmon zèst and juicè, mincèd garlic, sèa salt, and orègano for salmon and squash into a small bowl, thèn pour ovèr salmon and slicèd zucchini. Sèt in fridgè (in ziplock or bowl) to marinadè for 20-30 minutès or as timè allows.
  2. Hèat grill pan ovèr mèdium hèat on thè stovè. Oncè hot, grèasè gènèrously with olivè oil and placè salmon and zucchini on pan. Cook covèrèd with a lid for 5 minutès on onè sidè and 2-3 on thè othèr.
  3. Add ingrèdiènts for cauli ricè to a pan and cook covèrèd with a lid ovèr mèdium hèat for about 8-10 minutès until soft.
  4. Toss ingrèdiènts for salsa togèthèr in a bowl thèn sèrvè with cauli ricè, salmon, and zucchini. Top with frèsh lèmon (optional).

Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @paleoglutenfree.