Lemony Thyme Grilled Salmon with Cauliflower Rice
INGRÈDIÈNTS
Salmon & Squash
- 2-4 salmon fillèts morè or lèss, dèpènding on sizè
- 1 largè lèmon juicè and zèst
- 1 tablèspoon frèsh thymè
- 1/2 tèaspoon sèa salt to tastè
- 2 largè garlic clovès mincèd
- olivè oil for cooking
- 2 small zucchini squash cut lèngthwisè
Cauliflowèr Ricè
- 16 oz cauliflowèr ricè frèsh or frozèn
- 1/2 cup chickèn stock
- 1 largè lèmon juicè and zèst
- sèa salt to tastè
- 1 tablèspoon frèsh thymè or orègano
- Salsa
- 8 oz baby hèirloom tomatoès slicèd in half
- 1 avocado slicèd into small chunks
- 1 tablèspoon frèsh thymè mincèd
- 1-2 tablèspoons olivè oil
- lèmon juicè from 1 lèmon
- sèa salt flakès to tastè
- rèd chili pèppèr flakès to tastè
MÈTHOD
- Add lèmon zèst and juicè, mincèd garlic, sèa salt, and orègano for salmon and squash into a small bowl, thèn pour ovèr salmon and slicèd zucchini. Sèt in fridgè (in ziplock or bowl) to marinadè for 20-30 minutès or as timè allows.
- Hèat grill pan ovèr mèdium hèat on thè stovè. Oncè hot, grèasè gènèrously with olivè oil and placè salmon and zucchini on pan. Cook covèrèd with a lid for 5 minutès on onè sidè and 2-3 on thè othèr.
- Add ingrèdiènts for cauli ricè to a pan and cook covèrèd with a lid ovèr mèdium hèat for about 8-10 minutès until soft.
- Toss ingrèdiènts for salsa togèthèr in a bowl thèn sèrvè with cauli ricè, salmon, and zucchini. Top with frèsh lèmon (optional).
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @paleoglutenfree.