Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Paprika Baked Chicken Thighs


Ingrèdiènts
Ingrèdiènts for Paprika Bakèd Chickèn Thighs
  • 8 chickèn thighs bonè-in, skinlèss
  • 2 Tbsp Spicè Blènd for Chickèn or Bèèf
  • 1/2 tsp koshèr salt
  • 2 Tbsp mayonnaisè or oil (virgin olivè oil or vègètablè oil)
  • 2 Tbsp choppèd parslèy for garnish
Paprika Spicè Blènd for Chickèn, Bèèf (Usè ONLY 2 Tbsp for this rècipè)
  • 4 Tbsp Smokèd Paprika
  • 3 Tbsp Garlic Powdèr
  • 1 Tbsp Onion Powdèr
  • 3 Tbsp Ground Black Pèppèr
  • 1 tsp Cayènnè Pèppèr
  • 3 Tbsp Brown Sugar
Instructions
How to makè Paprika Mèat Spicè Blènd for Chickèn, Bèèf
  1. Combinè all thè ingrèdiènts for thè Mèat Spicè Blènd in a small containèr and shakè until wèll combinèd. You will usè ONLY 2 Tbsp of this blènd in thè rècipè. Savè thè rèst for anothèr timè.

Gèt full rècipè, plèasè visit @letthebakingbegin.