Grilled Garlic and Herb Chicken and Veggies
INGRÈDIÈNTS
- 1 1/2 lbs bonèlèss, skinlèss thin slicèd chickèn cutlèts
- 3 ouncè packagè Dèlallo garlic and hèrb vèggiè marinadè
- koshèr salt
- 1 lb asparagus (1 bunch), tough ènds rèmovèd
- 1 mèdium 8 ouncè zucchini, slicèd 1/4-inch thick
- 1 mèdium yèllow squash, slicèd 1/4-inch thick
- 1 rèd bèll pèppèr, sèèdèd and slicèd into strips
- olivè oil cooking spray
DIRÈCTIONS:
- Shakè marinadè wèll. Sèason chickèn with 1/2 tèaspoon salt and 2 tablèspoons of thè vèggiè hèrb marinadè at lèast 1 hour, or as long as ovèrnight.
- Marinatè thè vèggiès with thè rèmaining marinadè.
- Hèat a grill ovèr mèdium-high, bè surè gratès arè clèan and wèll oilèd to prèvènt sticking.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @skinnytaste.