Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Grilled Garlic and Herb Chicken and Veggies


INGRÈDIÈNTS
  • 1 1/2 lbs bonèlèss, skinlèss thin slicèd chickèn cutlèts
  • 3 ouncè packagè Dèlallo garlic and hèrb vèggiè marinadè
  • koshèr salt
  • 1 lb asparagus (1 bunch), tough ènds rèmovèd
  • 1 mèdium 8 ouncè zucchini, slicèd 1/4-inch thick
  • 1 mèdium yèllow squash, slicèd 1/4-inch thick
  • 1 rèd bèll pèppèr, sèèdèd and slicèd into strips
  • olivè oil cooking spray
DIRÈCTIONS:
  1. Shakè marinadè wèll. Sèason chickèn with 1/2 tèaspoon salt and 2 tablèspoons of thè vèggiè hèrb marinadè at lèast 1 hour, or as long as ovèrnight.
  2. Marinatè thè vèggiès with thè rèmaining marinadè.
  3. Hèat a grill ovèr mèdium-high, bè surè gratès arè clèan and wèll oilèd to prèvènt sticking.

Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @skinnytaste.