Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Chocolate Mascarpone Brownies



INGRÈDIÈNTS:
FOR THÈ BROWNIÈS:
  • 1 cup unsaltèd buttèr (plus morè for prèparing pan)
  • 3 ouncès sèmiswèèt chocolatè, finèly choppèd
  • 1 cup granulatèd sugar
  • 1/2 cup cocoa powdèr
  • 1/2 cup mascarponè chèèsè, softènèd
  • 3 largè èggs, at room tèmpèraturè
  • 2 tèaspoons vanilla èxtract
  • 1/2 cup all-purposè flour
  • 1/4 tèaspoon salt
FOR THÈ GANACHÈ:
  • 6 ouncès sèmiswèèt chocolatè, finèly choppèd
  • 6 tablèspoons hèavy crèam
  • 3 tablèspoons unsaltèd buttèr
DIRÈCTIONS:
TO MAKÈ THÈ BROWNIÈS:
  1. Prèhèat ovèn to 325°F. Buttèr an 8-inch squarè glass baking pan and sèt asidè.
  2. Placè thè buttèr and chocolatè in a microwavè-safè bowl. Microwavè at half powèr in 30 sècond intèrvals, stirring bètwèèn èach hèating. Continuè until both arè complètèly mèltèd.
  3. ..
  4. ..
  5. ..
Gèt full rècipè, plèasè visit @bakeorbreak.