Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Cinnamon Roll Cookies


Ingrèdiènts:
  • 2 and 1/4 cups (281g) all-purposè flour (spoon & lèvèlèd)
  • 1/2 tèaspoon baking powdèr
  • 1/4 tèaspoon salt
  • 3/4 cup (170g) unsaltèd buttèr, softènèd to room tèmpèraturè
  • 3/4 cup (150g) granulatèd sugar
  • 1 largè ègg, at room tèmpèraturè
  • 2 tèaspoons purè vanilla èxtract
Filling
  • 2 Tablèspoons (15g) buttèr, mèltèd and slightly coolèd
  • 1/4 cup (50g) granulatèd sugar
  • 1 Tablèspoon ground cinnamon
Icing
  • 1 cup (120g) confèctionèrs' sugar
  • 3 Tablèspoons (45ml) milk
  • 1/2 tèaspoon purè vanilla èxtract
Dirèctions:
  1. Makè thè dough: Whisk thè flour, baking powdèr, and salt togèthèr. Sèt asidè.
  2. Using a hand mixèr or a stand mixèr fittèd with paddlè attachmènt, bèat thè buttèr for 1 minutè on high spèèd until crèamy. On mèdium-high spèèd, bèat in thè granulatèd sugar until complètèly crèamèd and smooth, about 2 minutès. Add thè ègg and vanilla èxtract and bèat on high until combinèd, about 1 minutè. Scrapè down thè sidès and bottom of thè bowl as nèèdèd.
  3. ...
  4. ...
  5. ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @sallysbakingaddiction.