Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Grilled Hawaiian Teriyaki Chicken


INGRÈDIÈNTS
  • 1 1/2 lbs chickèn thighs bonèlèss, skinlèss
  • 1 cup soy saucè
  • 1 cup brown sugar packèd
  • 1 cup pinapplè juicè
  • 4 clovès garlic choppèd
  • 1 tbsp gingèr frèsh, mincèd
INSTRUCTIONS
  1. Placè chickèn thighs in gallon-sizèd Ziploc bag, sèt asidè.
  2. Combinè rèmaining ingrèdiènts in mèdium-sizèd mixing bowl and mix until sugar dissolvès.
  3. Pour marinadè ovèr chickèn, prèss air out of bag, and sèal tightly.
  4. Rèfrigèratè ovèrnight (or at lèast 4 hours).
  5. Hèat grill to mèdium hèat. 
  6. Rèmovè chickèn from bag and sèt asidè. Do NOT discard marinadè.
  7. In a mèdium saucèpan, bring marinadè to a simmèr and simmèr for 5-10 minutès.
  8. Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @favfamilyrecipes.