Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Creamy Pesto Chicken Pasta


Ingrèdiènts
  • 2 tablèspoons olivè oil (dividèd)
  • 2 tablèspoon buttèr (dividèd)
  • 1 lb bonèlèss, skinlèss thin chickèn brèasts, or tèndèrs (cut up in 1 inch chunks)
  • 10 oz whitè mushrooms (thickly slicèd)
  • 1 tèaspoon Italian Sèasoning
  • salt and pèppèr
Pèsto Whitè Winè Saucè:
  • 4 garlic clovès mincèd
  • 1 tèaspoon Italian Sèasoning (thymè, orègano, basil - combinèd)
  • 1/8 tèaspoon rèd pèppèr flakès
  • 1/2 cup sodium frèè chickèn broth (adjust salt if not sodium frèè)
  • 1/2 cup whitè winè
  • 1/2 cup (4 oz.) basil pèsto
  • 1/2 cup Parmèsan chèèsè shrèddèd
  • 1/2 tèaspoon salt
  • choppèd frèsh basil (for garnish)
Pasta:
  • 10 oz fèttuccinè pasta
Instructions
Cooking chickèn:
  1. Hèat 1 tablèspoon of olivè oil and 1 tablèspoon of buttèr in a largè skillèt ovèr mèdium hèat. Add chickèn chunks to thè hot skillèt, gènèrously sèason thèm with salt, pèppèr and Italian sèasoning right in thè skillèt and cook for about 4 minutès on onè sidè, flip oncè and cook for 2 additional minutès on thè othèr sidè.
  2. ...
  3. ...
  4. ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @whatsinthepan.