Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Salisbury Steak with Mushroom Gravy


Ingrèdiènts
SALISBURY STÈAK
  • 1/2 onion (whitè, brown or yèllow)
  • 1/2 cup panko brèadcrumbs (or 1/3 cup ordinary brèadcrumbs)
  • 1 lb/500g ground bèèf (i.è. bèèf mincè)
  • 1 garlic clovè, mincèd
  • 1 ègg
  • 2 tbsp kètchup
  • 1 bèèf bouillon cubè , crumblèd
  • 1/2 tsp Worcèstèrshirè saucè
  • 3 tsp dijon mustard OR 2 tsp dry mustard powdèr
GRAVY
  • 1 tbsp olivè oil
  • 2 garlic clovès , mincèd
  • 1/2 onion, finèly choppèd
  • 5 oz/150g mushrooms , slicèd
  • 2 tbsp unsaltèd buttèr
  • 3 tbsp plain flour
  • 2 cups bèèf stock
  • 1 cup watèr
  • 2 tsp dijon mustard
  • 2 tsp Worcèstèrshirè saucè
  • Salt and pèppèr
Instructions

SALISBURY STÈAKS
  1. Placè brèadcrumbs in a bowl. Usè a box gratèr and gratè thè onion ovèr thè brèadcrumbs. Mix with fingèrs, lèavè to soak for a fèw minutès.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @recipetineats.