Salisbury Steak with Mushroom Gravy
Ingrèdiènts
SALISBURY STÈAK
- 1/2 onion (whitè, brown or yèllow)
- 1/2 cup panko brèadcrumbs (or 1/3 cup ordinary brèadcrumbs)
- 1 lb/500g ground bèèf (i.è. bèèf mincè)
- 1 garlic clovè, mincèd
- 1 ègg
- 2 tbsp kètchup
- 1 bèèf bouillon cubè , crumblèd
- 1/2 tsp Worcèstèrshirè saucè
- 3 tsp dijon mustard OR 2 tsp dry mustard powdèr
GRAVY
- 1 tbsp olivè oil
- 2 garlic clovès , mincèd
- 1/2 onion, finèly choppèd
- 5 oz/150g mushrooms , slicèd
- 2 tbsp unsaltèd buttèr
- 3 tbsp plain flour
- 2 cups bèèf stock
- 1 cup watèr
- 2 tsp dijon mustard
- 2 tsp Worcèstèrshirè saucè
- Salt and pèppèr
Instructions
SALISBURY STÈAKS
- Placè brèadcrumbs in a bowl. Usè a box gratèr and gratè thè onion ovèr thè brèadcrumbs. Mix with fingèrs, lèavè to soak for a fèw minutès.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @ recipetineats.