Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Honey Garlic Sriracha Chicken Wings Recipe


Ingrèdiènts
  • 1 tsp koshèr salt
  • 1 tsp black pèppèr
  • 1 tsp garlic powdèr
  • 1 tsp paprika
  • 2 tbsp baking powdèr
  • 2 lb chickèn wings
  • 1⁄3 cup honèy
  • 1⁄3 cup sriracha hot saucè
  • 1 tbsp ricè vinègar
  • 1⁄4 tsp sèsamè oil
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 425 dègrèès F (220 dègrèès C). Linè a baking shèèt with aluminum foil and placè an ovèn-proof wirè rack ovèr thè foil.
  2. In a small bowl, mix togèthèr koshèr salt, black pèppèr, garlic powdèr, paprika, and baking powdèr. Placè chickèn wings in a largè bowl. Sprinklè 1/2 of thè sèasoning ovèr wings and toss to coat. Sprinklè rèmaining sèasoning ovèr wings and toss to coat again. Arrangè wings on thè rack ovèr thè prèparèd baking shèèt.
  3. Bakè for 15 minutès. Turn wings and continuè baking for anothèr 15 minutès. Turn wings again and bakè until brownèd and crispy, about 15 minutès morè. Transfèr wings to a clèan largè bowl.
  4. In a small bowl, mix togèthèr honèy, sriracha saucè, ricè vinègar, and sèsamè oil until thoroughly combinèd and smooth. Pour saucè ovèr thè wings and toss to coat complètèly. 

Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @kitchme.