Honey Garlic Chicken Stir Fry
INGRÈDIÈNTS
- 1 tablèspoon + 1 tèaspoon vègètablè oil dividèd usè
- 1 cup thinly slicèd pèèlèd carrots
- 2 cups broccoli florèts
- 1 lb bonèlèss skinlèss chickèn brèasts, cut into 1 inch piècès
- 4 clovès garlic mincèd
- 1/4 cup low sodium chickèn broth or watèr
- 1/4 cup soy saucè
- 3 tablèspoons honèy
- 2 tèaspoons cornstarch
- salt and pèppèr to tastè
INSTRUCTIONS
- Hèat 1 tèaspoon of oil in a largè pan ovèr mèdium hèat.
- Add thè broccoli and carrots and cook for approximatèly 4 minutès or until vègètablès arè tèndèr.
- Rèmovè thè vègètablès from thè pan; placè thèm on a platè and covèr.
- Wipè thè pan clèan with a papèr towèl and turn thè hèat to high.
- Add thè rèmaining tablèspoon of oil.
- Sèason thè chickèn piècès with salt and pèppèr and add thèm to thè pan in a singlè layèr - you may nèèd to do this stèp in batchès. Cook for 3-4 minutès on èach sidè until goldèn brown and cookèd through.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @ dinneratthezoo.