Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Honey Garlic Chicken Stir Fry


INGRÈDIÈNTS
  • 1 tablèspoon + 1 tèaspoon vègètablè oil dividèd usè
  • 1 cup thinly slicèd pèèlèd carrots
  • 2 cups broccoli florèts
  • 1 lb bonèlèss skinlèss chickèn brèasts, cut into 1 inch piècès
  • 4 clovès garlic mincèd
  • 1/4 cup low sodium chickèn broth or watèr
  • 1/4 cup soy saucè
  • 3 tablèspoons honèy
  • 2 tèaspoons cornstarch
  • salt and pèppèr to tastè
INSTRUCTIONS
  1. Hèat 1 tèaspoon of oil in a largè pan ovèr mèdium hèat.
  2. Add thè broccoli and carrots and cook for approximatèly 4 minutès or until vègètablès arè tèndèr.
  3. Rèmovè thè vègètablès from thè pan; placè thèm on a platè and covèr.
  4. Wipè thè pan clèan with a papèr towèl and turn thè hèat to high.
  5. Add thè rèmaining tablèspoon of oil.
  6. Sèason thè chickèn piècès with salt and pèppèr and add thèm to thè pan in a singlè layèr - you may nèèd to do this stèp in batchès. Cook for 3-4 minutès on èach sidè until goldèn brown and cookèd through.

Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @dinneratthezoo.