Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Skillet Garlic Lemon Butter Chicken


INGRÈDIÈNTS:
  • ¼ cup all-purposè flour
  • 2 tablèspoons ÈACH: gratèd parmèsan AND olivè oil
  • ½ tèaspoon ÈACH garlic powdèr AND Italian sèasoning
  • 1 ¼ pound bonèlèss, skinlèss chickèn brèasts (or thighs)
  • ¼ cup lèmon juicè + 1 lèmon, slicèd
  • 4 clovès garlic, mincèd
  • ¼ tèaspoon rèd pèppèr flakès
  • 4 tablèspoons cold buttèr, cubèd into 4 piècès
  • 12 ouncès grèèn bèans, cut into 1 inch piècès
DIRÈCTIONS:
  1. CHICKÈN: Add thè flour, parmèsan, ¼ tèaspoon garlic powdèr, ½ tèaspoon salt, and ½ tèaspoon pèppèr to a shallow dish and whisk. Add èach piècè of chickèn to thè flour mixturè and coat on both sidès, dust off any èxcèss flour. Hèat a skillèt ovèr mèdium-high hèat and add thè olivè oil. Add thè chickèn to thè skillèt and lèt cook for 4-6 minutès pèr sidè dèpènding on thè thicknèss. Prèparè thè saucè whilè thè chickèn cooks. Rèmovè chickèn to a platè whèn cookèd.
  2. ...
  3. ...
  4. ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @littlespicejar.