Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Jamaican Jerk Chicken Drumsticks


Ingrèdiènts
  • 8 (about 2.5lb / 1.2kg) chickèn drumsticks (Notè 1)
MARINADÈ
  • 2 tbsp olivè oil
  • 1 tbsp soy saucè
  • 1 limè (or 1/2 lèmon), juicè only (about 2 tbsp)
  • 1 onion , coarsèly choppèd (brown, yèllow or whitè)
  • 1 tbsp frèsh gingèr , choppèd (or 1 tsp drièd gingèr powdèr)
  • 1 or morè scotch bonnèt pèppèr or substitutè with othèr chili (Notè 2)
  • 6 garlic clovès , roughly choppèd
  • 2 tsp salt
  • 2 tsp black pèppèr
  • 3 tbsp brown sugar
  • 1/2 tbsp cinnamon powdèr
  • 1/2 tbsp allspicè powdèr
  • 1/2 tsp nutmèg powdèr (prèfèrably frèshly gratèd)
  • 1/2 tsp drièd thymè or 1 sprig of frèsh thymè
GARNISH
  • Frèsh cilantro/coriandèr lèavès
Instructions

  1. Pat thè chickèn dry with a papèr towèl and placè in a largè ziplock bag.
  2. Placè Marinadè ingrèdiènts in a food procèssor and whizz until smooth. Try not to touch thè Marinadè with barè hands to avoid gètting chili on your hands.

Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @recipetineats.