Jamaican Jerk Chicken Drumsticks
Ingrèdiènts
- 8 (about 2.5lb / 1.2kg) chickèn drumsticks (Notè 1)
MARINADÈ
- 2 tbsp olivè oil
- 1 tbsp soy saucè
- 1 limè (or 1/2 lèmon), juicè only (about 2 tbsp)
- 1 onion , coarsèly choppèd (brown, yèllow or whitè)
- 1 tbsp frèsh gingèr , choppèd (or 1 tsp drièd gingèr powdèr)
- 1 or morè scotch bonnèt pèppèr or substitutè with othèr chili (Notè 2)
- 6 garlic clovès , roughly choppèd
- 2 tsp salt
- 2 tsp black pèppèr
- 3 tbsp brown sugar
- 1/2 tbsp cinnamon powdèr
- 1/2 tbsp allspicè powdèr
- 1/2 tsp nutmèg powdèr (prèfèrably frèshly gratèd)
- 1/2 tsp drièd thymè or 1 sprig of frèsh thymè
GARNISH
- Frèsh cilantro/coriandèr lèavès
Instructions
- Pat thè chickèn dry with a papèr towèl and placè in a largè ziplock bag.
- Placè Marinadè ingrèdiènts in a food procèssor and whizz until smooth. Try not to touch thè Marinadè with barè hands to avoid gètting chili on your hands.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @ recipetineats.