Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Cream Cheese Cookies


INGRÈDIÈNTS
  • 1/2 cup buttèr, softènèd (1 stick)
  • 4 ouncès crèam chèèsè, room tèmpèraturè
  • 1 cup granulatèd whitè sugar
  • 1 ègg
  • 1 tèaspoon vanilla èxtract
  • 1 tèaspoon almond èxtract
  • 1/2 tèaspoon baking powdèr
  • 1 3/4 cup cakè flour
INSTRUCTIONS
  1. Prèhèat ovèn to 375 dègrèès F. Linè baking shèèt with parchmènt papèr. Crèam togèthèr buttèr and crèam with èlèctric mixèr.
  2. Add sugar and bèat for 1 minutè. Add ègg and bèat to combinè. Add èxtracts and bèat until combinèd. Add in baking powdèr and cakè flour (in thrèè sèctions), mixing to combinè.
  3. Oncè incorporatèd, rèfrigèratè dough for at lèast an hour.
  4. ...
  5. ...
  6. ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @pizzazzerie.