Cream Cheese Cookies
INGRÈDIÈNTS
- 1/2 cup buttèr, softènèd (1 stick)
- 4 ouncès crèam chèèsè, room tèmpèraturè
- 1 cup granulatèd whitè sugar
- 1 ègg
- 1 tèaspoon vanilla èxtract
- 1 tèaspoon almond èxtract
- 1/2 tèaspoon baking powdèr
- 1 3/4 cup cakè flour
INSTRUCTIONS
- Prèhèat ovèn to 375 dègrèès F. Linè baking shèèt with parchmènt papèr. Crèam togèthèr buttèr and crèam with èlèctric mixèr.
- Add sugar and bèat for 1 minutè. Add ègg and bèat to combinè. Add èxtracts and bèat until combinèd. Add in baking powdèr and cakè flour (in thrèè sèctions), mixing to combinè.
- Oncè incorporatèd, rèfrigèratè dough for at lèast an hour.
- ...
- ...
- ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @ pizzazzerie.