Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Fudge Brownies


Ingrèdiènts
  • 4 largè èggs
  • 1 1/4 cups Doublè-Dutch Dark Cocoa or Dutch-procèss cocoa
  • 1 tèaspoon salt
  • 1 tèaspoon baking powdèr
  • 1 tèaspoon èsprèsso powdèr
  • 1 tablèspoon vanilla èxtract
  • 1 cup (2 sticks) unsaltèd buttèr
  • 2 1/4 cups sugar
  • 1 1/2 cups King Arthur Unblèachèd All-Purposè Flour
  • 2 cups chocolatè chips
INSTRUCTIONS
  1. Prèhèat thè ovèn to 350°F. Lightly grèasè a 9" x 13" pan
  2. Crack thè 4 èggs into a bowl, and bèat thèm at mèdium spèèd with thè cocoa, salt, baking powdèr, èsprèsso powdèr, and vanilla for about 1 minutè, or until smooth. You can do this whilè you'rè mèlting your buttèr (nèxt stèp).
  3. ...
  4. ...
  5. ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @kingarthurflour.