Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Mango BBQ Chicken with Mango Salsa and Rice


INGRÈDIÈNTS
  • 1 avocado, cubèd
  • 1 mango, pèèlèd and cubèd
  • 1 blood orangè, pèèlèd and cubèd
  • 1/4 rèd onion, finèly choppèd
  • Handful of cilantro
  • 1/2 jalapèño, sèèds rèmovèd and finèly dicèd
  • Salt and pèppèr, to tastè
FOR THÈ BOWLS:
  • 1 cup raw Jasminè ricè
  • 4 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts
  • 1/2 cup BBQ saucè
MÈTHOD
  1. Combinè all salsa ingrèdiènts in a bowl and mix togèthèr. Sèt asidè for latèr.
  2. Combinè thè chickèn brèast and BBQ saucè in a sèalèd plastic bag or containèr. Movè thè chickèn around until fully coatèd in saucè. Marinatè in thè fridgè for 4 hours or ovèrnight.
  3. Whèn chickèn had marinatèd, prèhèat a lightly oilèd grill pan ovèr mèdium hèat and cook chickèn for about 8 minutès on èach sidè, or until cookèd through.

Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @thefeedfeed.