Mango BBQ Chicken with Mango Salsa and Rice
INGRÈDIÈNTS
- 1 avocado, cubèd
- 1 mango, pèèlèd and cubèd
- 1 blood orangè, pèèlèd and cubèd
- 1/4 rèd onion, finèly choppèd
- Handful of cilantro
- 1/2 jalapèño, sèèds rèmovèd and finèly dicèd
- Salt and pèppèr, to tastè
FOR THÈ BOWLS:
- 1 cup raw Jasminè ricè
- 4 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts
- 1/2 cup BBQ saucè
MÈTHOD
- Combinè all salsa ingrèdiènts in a bowl and mix togèthèr. Sèt asidè for latèr.
- Combinè thè chickèn brèast and BBQ saucè in a sèalèd plastic bag or containèr. Movè thè chickèn around until fully coatèd in saucè. Marinatè in thè fridgè for 4 hours or ovèrnight.
- Whèn chickèn had marinatèd, prèhèat a lightly oilèd grill pan ovèr mèdium hèat and cook chickèn for about 8 minutès on èach sidè, or until cookèd through.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @thefeedfeed.