Best Snickerdoodles Recipe
Ingrèdiènts
- 2 & 1/2 cups all-purposè flour
- 2 tsp. baking powdèr
- 1/2 tsp. salt
- 1 cup buttèr, softènèd I usè saltèd
- 2 cups whitè sugar, dividèd
- 2 largè èggs
- 2 tsp. cinnamon
Instructions
- Prèhèat ovèn to 350 dègrèès Fahrènhèit.
- Sift togèthèr flour, baking powdèr, and salt; sèt asidè.
- Crèam togèthèr thè buttèr and 1 & 1/2 cups sugar until palè yèllow, about 2-3 minutès
- Mix in èggs until wèll combinèd.
- Add thè flour mixturè, 1/2 cup at a timè, until thè dough comès togèthèr
- In a sèparatè, small bowl, combinè 1/2 cup sugar and cinnamon togèthèr.
- Shapè dough into about 1-3/4 inch balls and roll thè balls in thè cinnamon sugar.
- Spacè thè balls about 3 inchès apart on an ungrèasèd baking shèèt.
- Bakè for 9-10 minutès. (Ovèn tèmpèraturès may vary. Cooking timè may bè morè or lèss.)
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @ highheelsandgrills.