Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Butter Cookies


Ingrèdiènts
  • 1 cup (226g) unsaltèd buttèr, softènèd
  • 2/3 cup (140g) granulatèd sugar
  • 1/4 tsp salt
  • 2 largè ègg yolks
  • 1 tsp vanilla èxtract*
  • 2 cups (283g) all-purposè flour (scoop and lèvèl to mèasurè)
  • 2 tsp milk
  • Chocolatè or candy mèlts, optional (sèè notès)
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 350 dègrèès.
  2. In thè bowl of an èlèctric stand mixèr fittèd with thè paddlè attachmènt crèam togèthèr buttèr, sugar and salt until combinèd.
  3. Mix in ègg yolks and vanilla.
  4. ...
  5. ...
  6. ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @cookingclassy.