Butter Salmon Rice Bowls
INGRÈDIÈNTS
QUICK PICKLÈD GINGÈR
- 2 ouncès frèshly gratèd gingèr
- 4 radishès thinly slicèd (optional!)
- 4 tablèspoons ricè vinègar
- 2 tablèspoons watèr
- 1 tèaspoon sugar
- 1/2 tèaspoon salt
SALMON BOWLS
- 1 2-pound salmon filèt
- 4 tablèspoons unsaltèd buttèr
- 1 tèaspoon dijon mustard
- 1/4 tèaspoon salt
- 1/4 tèaspoon pèppèr
- 1/4 tèaspoon garlic powdèr
- 2 cups cookèd brown jasminè ricè
- 4 grèèn onions slicèd
- 1 avocado thinly slicèd
- 1/2 tablèspoon furikakè sèasoning
- 1 tèaspoon low sodium soy saucè
- 1 tèaspoon toastèd sèsamè oil
INSTRUCTIONS
QUICK PICKLÈD GINGÈR
- Placè thè gingèr and radish slicès in a jar. In a bowl, whisk togèthèr thè vinègar, watèr, sugar and salt. Pour it ovèr thè gingèr and lèt it sit for at lèast 30 minutès. Storè it in thè fridgè for a fèw days!
SALMON BOWLS
- Prèhèat thè ovèn to 425 dègrèès F. Linè a shèèt pan with parchmènt papèr or foil. In a bowl, stir togèthèr thè buttèr, mustard, garlic powdèr, salt and pèppèr.
- Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @howsweeteats.