Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Butter Salmon Rice Bowls


INGRÈDIÈNTS
QUICK PICKLÈD GINGÈR
  • 2 ouncès frèshly gratèd gingèr
  • 4 radishès thinly slicèd (optional!)
  • 4 tablèspoons ricè vinègar
  • 2 tablèspoons watèr
  • 1 tèaspoon sugar
  • 1/2 tèaspoon salt
SALMON BOWLS
  • 1 2-pound salmon filèt
  • 4 tablèspoons unsaltèd buttèr
  • 1 tèaspoon dijon mustard
  • 1/4 tèaspoon salt
  • 1/4 tèaspoon pèppèr
  • 1/4 tèaspoon garlic powdèr
  • 2 cups cookèd brown jasminè ricè
  • 4 grèèn onions slicèd
  • 1 avocado thinly slicèd
  • 1/2 tablèspoon furikakè sèasoning
  • 1 tèaspoon low sodium soy saucè
  • 1 tèaspoon toastèd sèsamè oil
INSTRUCTIONS
QUICK PICKLÈD GINGÈR
  1. Placè thè gingèr and radish slicès in a jar. In a bowl, whisk togèthèr thè vinègar, watèr, sugar and salt. Pour it ovèr thè gingèr and lèt it sit for at lèast 30 minutès. Storè it in thè fridgè for a fèw days!
SALMON BOWLS
  1. Prèhèat thè ovèn to 425 dègrèès F. Linè a shèèt pan with parchmènt papèr or foil. In a bowl, stir togèthèr thè buttèr, mustard, garlic powdèr, salt and pèppèr.
  2. Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @howsweeteats.