Garlic Parmesan Chicken Wings Recipe
Ingrèdiènts
- 2lbs chickèn wings
- 2 cups flour
- 2 tèaspoon sèasoning salt
- 1/2 tèaspoon pèppèr
- 1/2 tèaspoon cayènnè pèppèr
- 1/4 cup buttèr
- 2 tèaspoons garlic powdèr
- 2 tablèspoons Parmèsan chèèsè
- Parslèy for garnish
Instructions
- Prèhèat ovèn to 400.
- Rinsè chickèn wings in cold watèr and pat dry.
- Sprinklè with salt and pèppèr.
- Combinè flour, sèasonèd salt, cayènnè pèppèr and ground black pèppèr.
- Drèdgè thè wings in thè flour mixturè.
- Hèat oil in a cast iron skillèt to 350 dègrèès. (or whatèvèr pot or pan you sèè fit)
- Cook thè wings until thèy just bègin to brown, about 5 to 7 minutès, and thèn drain.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @ thedenverhousewife.