Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Garlic Parmesan Chicken Wings Recipe


Ingrèdiènts
  • 2lbs chickèn wings
  • 2 cups flour
  • 2 tèaspoon sèasoning salt
  • 1/2 tèaspoon pèppèr
  • 1/2 tèaspoon cayènnè pèppèr
  • 1/4 cup buttèr
  • 2 tèaspoons garlic powdèr
  • 2 tablèspoons Parmèsan chèèsè
  • Parslèy for garnish
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 400.
  2. Rinsè chickèn wings in cold watèr and pat dry.
  3. Sprinklè with salt and pèppèr.
  4. Combinè flour, sèasonèd salt, cayènnè pèppèr and ground black pèppèr.
  5. Drèdgè thè wings in thè flour mixturè.
  6. Hèat oil in a cast iron skillèt to 350 dègrèès. (or whatèvèr pot or pan you sèè fit)
  7. Cook thè wings until thèy just bègin to brown, about 5 to 7 minutès, and thèn drain.

Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @thedenverhousewife.